2 Comments

  1. Du skriver fint Pia. Det er flott at du nyter det å være ute i den flotte naturen vi er så heldige å ha i dette landet. Det du sliter med er vanskelig for oss andre å sette oss inn i, vi klarer å få et innblikk i det. Du beskriver det så vi kan forstå det, men aldri fullt ut, da må det oppleves. Det er lett å bli ensom i en sånn situasjon, og det er vel noe av det tyngste som er. Dessuten er det ikke synlig, du ser jo fresh og flott ut. Nå har vi kjøpt hyrre på Skrim, du får ta med Marit hit. Kanskje det går å være her. Ønsker deg en god sommer. Klem fra Anne Britt

    • Pia Aimee

      Tusen takk, Anne Britt, det er en utfordring å finne balansen mellom opplysning og klaging. Jeg tror det er viktig å sette pris på alt det positive man opplever, uansett hva man sliter med. Håper jeg kan være til inspirasjon for noen. Gratulerer med ny hytte, og tusen takk igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *